GEZOCHT: 10 TRAINERS

MEER INFORMATIE?

Ben jij geïnteresseerd in ons concept en de verschillende verdienmodellen vraag dan nu je startinformatie aan.

Je gegevens worden met zorg verwerkt en niet voor commerciële doeleinden aan derden verstrekt.

Wij zoeken 10 instructeurs die 1 & 2 Oktober opgeleid willen worden tot Baby-Bootcamp® Trainer. 

VRAAG HIER JE STARTINFORMATIE AAN

Nieuwe doelgroep in jouw club of studio

Regio bescherming

Meer omzetmogelijkheden

Waarom voor jou als trainer?

Als trainer wil je optimaal op de hoogte zijn van alle vakgebieden. Het fitnessprogramma Baby-Bootcamp® is voor een trainer een hele nieuwe ervaring, omdat je niet alleen de moeder, maar ook de baby in de les hebt. Het is dus een bijzondere uitdaging om de les boeiend en leuk te houden voor zowel moeder als kind. Niet alleen de aanwezigheid van de baby in de les is nieuw.  

o.a zij gebruiken ons concept

Waarom voor jouw deelneemsters?

Veel mama’s willen na de bevalling weer zo snel mogelijk terug in vorm zijn. Niet alleen willen zij weer terug naar de vertrouwde kledingmaat, ook de conditie heeft tijdens de zwangerschap vaak veel te lijden gehad. Als de baby ongeveer 3 maanden oud is, is het lichaam van de mama meestal dermate hersteld dat zij weer veilig aan een fitnessprogramma kan deelnemen. En wat is er voor een kersverse moeder dan leuker dan dit samen met haar baby te doen?  

HET BABY-BOOTCAMP® CONCEPT

AANVRAGEN

Copyright © 2016 Baby-Bootcamp®. All rights reserved.

Marijke OppelaarPuur-Sport bij marijke

"Dit vernieuwende concept is een geweldige aanvulling op ons huidige aanbod en wij zijn blij en trots dat we bij de eerste 10 vestigingen in Nederland horen die deze trainingen gaan geven"

Word ook onderdeel van onze succesformule en vraag vandaag nog de startinformatie aan

De Baby-Bootcamp® Belt

Tijdens de Baby-Bootcamp® groepsles, die overigens ook wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en verloskundigen, is je baby gemiddeld tussen de 3 en de 8 maanden oud. Een speciaal door Baby-Bootcamp® ontwikkelde Baby-Belt helpt je baby te ondersteunen zodat ook je baby betrokken wordt in elke oefening die je doet. De Baby-Belt is absoluut een noodzaak voor de ondersteuning en veiligheid van je baby.

JOUW VOORDELEN

NOG 8 PLAATSEN VRIJ

Er ontbreekt het volgende: